X
Dag & nacht bereikbaar via 0313-474909

Informatieavond door notaris over huwelijksvermogensrecht en erfrecht

Op dinsdag  12 maart 2019 organiseert Uitvaartverzorging Patrimonium  een informatieve avond over huwelijksvermogensrecht (samenleven) met een link naar het erfrecht. Notaris mr. J.A. Te Lindert van notariskantoor Te Lindert uit Doesburg zal op die avond uitleg geven over de laatste ontwikkelingen en wijzigingen op deze gebieden.

Per 1 januari 2018 is de wetgeving op het gebied van huwelijksvermogensrecht ingrijpend aangepast. Wat hebben deze aanpassingen gevolgen voor uw vermogen bij een huwelijk of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Ook de financiële gevolgen van samenwonen zullen aan de orde komen. En wat zijn op langere termijn de gevolgen voor uw erfenis?

Het is verstandig u hierover goed te laten informeren. U kunt zo zelf de regie houden over uw vermogen en de zaken regelen zoals u dat wenst.

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Tijdens en na afloop van deze avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De toegang is gratis en de avond start om 19.30 uur in het uitvaartcentrum Patrimonium, Meipoortstraat 74 te Doesburg. Het uitvaartcentrum is open vanaf 19.00 uur, een kop koffie staat dan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer: 0313-474909 of bezoek onze website: www.patrimoniumdoesburg.nl

Geen reactie mogelijk.