Bij een overlijden moeten veel praktische zaken geregeld moeten worden. Uitvaartverzorging Patrimonium reikt u hierbij de helpende hand. Patrimonium is u behulpzaam bij alles wat bij een uitvaart komt kijken. De administratie met de verzekeringsmaatschappijen, alle formaliteiten, zoals aangifte bij de burgerlijke stand, afspraken voor een kerkelijke plechtigheid, muzikale wensen bij de uitvaart, afscheid nemen van de familie en condoleanceavonden worden door Patrimonium geregeld. Wij kunnen tevens een tijdelijke balseming (Thanatopraxie) verzorgen.

Na afloop van een uitvaartplechtigheid bestaat de mogelijkheid een koffietafel te gebruiken. Patrimonium zorgt voor plaatsing van advertenties en dankbetuigingen. Ook het drukwerk van rouwkaarten en dankbetuigingen worden door de vereniging gefrankeerd en gepost.

Ons uitvaartcentrum staat in Doesburg maar wij verzorgen ook uitvaarten in andere plaatsen/dorpen zoals Angerlo, Giesbeek, Lathum, Drempt, Hoog Keppel, Laag-Keppel, Hummelo en Steenderen. Het maakt voor ons niet uit waar de uitvaart moet gaan plaatsvinden. Wij kunnen u altijd daarmee helpen en u informeren wat er mogelijk is.

Opbaring kan geschieden in het uitvaartcentrum aan de Meipoortstraat in Doesburg, maar is ook thuis mogelijk of op een andere locatie.

Wij beschikken tevens over de faciliteiten voor een rituele wassing.