Headlines, Overig nieuws

Grote opkomst bij informatieavond erfrecht

Sliderbeeld winteravond

[custom_frame_left][/custom_frame_left]
DOESBURG – Maandag 15 november organiseerde uitvaartverzorging Patrimonium in het uitvaartcentrum een informatieavond over het onderwerp “erven en erfrecht”. Blijkbaar een interessant onderwerp want er waren veel mensen die deze informatieavond bezocht hebben. Notaris J.A. te Lindert, van notariskantoor ‘van Anken en te Lindert’ uit Doesburg verzorgde de inhoud van deze avond.

Er werd gesproken over de stand van zaken in het erfrecht, de erf- en schenkbelasting en de wijzigingen die daarop hebben plaatsgevonden. Het werd duidelijk dat het belangrijk is om testamenten, samenlevingsovereenkomsten en huwelijkse voorwaarden up-to-date te houden. Daardoor zijn problemen in de toekomst met erven of erfbelasting te voorkomen. Een regelmatige (kosteloze) check van de akten is dan ook zeer aan te bevelen.

Tijdens de avond werden er verschillende vragen gesteld en verschillende ervaringen gedeeld. In de toekomst zal uitvaartverzorging Patrimonium meer informatieavonden organiseren voor verschillende doelgroepen en over verschillende onderwerpen. Zo zal deze organisatie blijven bijdrage aan sociale menselijke aspecten voor Doesburg en omgeving.