Nieuws

Opbaarkamer Uitvaartcentrum Patrimonium vernieuwd

De afgelopen weken heeft er in het uitvaartcentrum Patrimonium veel bedrijvigheid plaatsgevonden. Naast de normale werkzaamheden zijn een aantal ruimtes in het centrum opgeknapt. Wat meteen opvalt is het glas in de voordeur. Deze is nu transparant gemaakt waardoor  er een open blikveld wordt gecreëerd. De hal en de toiletruimtes  zijn geschilderd en er is een nieuwe vloer gelegd.

De opbaarkamer heeft ook een nieuwe vloer, is geschilderd en daarnaast ook een nieuwe muurbedekking. Het zware donkerrood heeft plaats gemaakt voor lichte grijze en frisse groene tinten. Waardoor de opbaarkamer ruimer lijkt.

Het bestuur hoopt van harte dat met deze metamorfose mensen zich meer op hun gemak voelen een in toch droevige situatie. Ze hopen ook op deze manier de mensen daarbij te ondersteunen.

Patrimonium zou graag de bevolking van Doesburg en dorpen in de omgeving willen uitnodigen om het uitvaartcentrum te bezichtigen door middel van een ‘open dag’ maar helaas door de Corona maatregelen kan dit niet. Hopelijk kan dit in de toekomst weer een keer worden georganiseerd.

Mocht u informatie wensen over het uitvaartcentrum of over het organiseren van een uitvaart, neem dat vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met alle vragen. Dit uiteraard kosteloos.  Dag en nacht bereikbaar: 0313-474909 (ook voor melding van overlijden) info@patrimoniumdoesburg.nl