X
Dag & nacht bereikbaar via 0313-474909

Maatregelen tegen Corona bij een uitvaart

In deze tijd, waarin het Coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep houdt, zijn uitvaarten anders dan we daarvoor gewend waren. Helaas zijn er een aantal aanpassingen noodzakelijk en houden wij ons aan de RIVM maatregelen.

In onze aula kunnen wij 40 personen plaatsen met 1.5 meter afstand, als een huishouden bij elkaar gaat zitten, kunnen we misschien iets meer mensen plaatsen. In de kleine zaal hebben we ruimte voor we ongeveer 18 mensen.

Mondkapjes zijn verplicht in het uitvaartcentrum voor iedereen die staat of loopt.  Bij gebruik van horeca moeten er vaste zitplaatsen worden gebruikt. Als je zit mag het mondkapje af.

De overheid stelt ons vrij van het gebruik van het coronatoegangsbewijs, de verplichte registratie en gezondheidscheck.

Basisregels blijven

In ons uitvaartcentrum geldt de 1,5 meter regel. Het is verstandig om elkaar de ruimte te geven en te gunnen; de 1,5 meter is en blijft een veilige afstand.

Ook de andere basisregels van handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD blijven we adviseren.

 

Overleden aan een Corona besmetting?

U kunt ons 24 uur per dag bellen voor het melden van een overlijden. (0313-474909) Als u een vermoeden heeft dat de overledene is besmet met het Corona virus is het erg belangrijk dit meteen te melden. De thuisopbaring of overbrenging van een overledene wordt zoals altijd geheel verzorgd, maar zullen onze medewerkers zich volledig beschermen