X
Dag & nacht bereikbaar via 0313-474909

Uitvaart in tijd van het Coronavirus

In deze tijd, waarin het Coronavirus de wereld in zijn greep houdt, zijn uitvaarten anders dan we daarvoor gewend waren.

Welke mogelijkheden zijn er bij uitvaartverzorging Patrimonium in deze Corona tijd?

Natuurlijk houden wij ons aan de RIVM maatregelen en dat betekent het volgende:

U kunt ons 24 uur per dag bellen voor het melden van een overlijden. (0313-474909) Als u een vermoeden heeft dat de overledene is besmet met het Corona virus is het erg belangrijk dit meteen te melden. De thuisopbaring of overbrenging van een overledene wordt zoals altijd geheel verzorgd, maar zullen onze medewerkers zich volledig beschermen.

Het eerste regelgesprek vindt bij Patrimonium plaats met maximaal 6 personen. Er zal vooraf worden gevraagd of iedereen die daarbij aanwezig is gezondheidsklachten/verkoudheid klachten heeft.

Als er een rouwkaart wordt gemaakt, krijgt u de enveloppen mee naar huis die u alvast kunt schrijven. Zodra de rouwkaart bij Patrimonium klaar ligt, wordt u gebeld om de enveloppen naar Patrimonium te brengen, wij zorgen ervoor dat alle rouwpost tijdig gepost wordt.

In onze grote aula kunnen wij 40 personen plaatsen met 1.5 meter afstand. In de kleine aula hebben wij ruimte voor ongeveer 15 genodigden. In ons rouwcentrum wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren en u aan de afstandsregel van 1.5 meter te houden. Onze catering is uiteraard aanwezig.

Bij crematorium Dieren mogen nu 75 genodigden inclusief familie in de Veluwezaal plaatsnemen en 30 genodigden in de IJsselzaal. In de bijbehorende koffiekamers mag koffie, thee en fris geschonken worden, evenals cake, broodjes etc.

Mocht u andere ideeën hebben over een uitvaart dan is alles bespreekbaar. Bijvoorbeeld een uitvaart in de buitenlucht. Er is nog veel mogelijk.

Mocht de situatie rondom het Corona virus veranderen dan zullen wij de richtlijnen van het RIVM volgen.